Opblaasbare zwaan

Ieder jaar opnieuw probeer je vooral voor kinderen een origineel verjaardagscadeau te verzinnen. Het ene jaar gaat dat wat sneller dan de andere keer, maar inmiddels weet je dat je uiteindelijk iets vindt. Wanneer je echt vast loopt in je zoektocht, denk dan eens aan het jaargetij waar de verjaardag in valt. Zoiets zou inspiratie kunnen geven om hem of haar toch iets bijzonders te bieden op de grote dag. Grofweg een kwart van de mensen viert zijn verjaardag in de zomermaanden en allicht ken je ook zo iemand. Een opblaasbare zwaan voor in het zwembad valt dan absoluut aan te raden om voor de jarige te kopen. Dat zal hij of zij ongetwijfeld waarderen en meteen in gebruik nemen.

 

Lees hier meer over de opblaasbare zwaan ->

 

De opblaasbare zwaan, geweldig!

Opblaasbare zwaan
Een grote opblaasbare zwaan.

Al op een verjaardag tegen het eind van het voorjaar komt de opblaasbare zwaan in beeld als schenk voor de jarige. Met een beetje geluk laat het weer het toe om er al binnen enkele weken op te drijven in een buitenzwembad. Een verjaardag in de winter bekent niet meteen dat je dit cadeau wel uit je hoofd kunt zetten. De jarige zal enkele maanden het geduld moeten bewaren voordat het cadeau in de buitenlucht van pas komt. Bij de iets oudere kinderen loop je meer kans dat ze daar wel even op willen wachten. Desnoods ga je na of de zwaan voor in een omliggend binnenbad opgeblazen mag worden.

Opblaasbare zwaan goud en meer.

Vanuit een heel ander oogpunt verblijdt je de jarige ook met deze speciale zwaan. Zeker op jonge leeftijd komt het voor dat mensen helemaal in de ban raken van een bepaald dier. Mocht dat toevallig de zwaan zijn dan val je met je neus in de boter, vooral als de ontvanger ook van zwemmen houdt. Sparen blijft een hobby waar veel mensen van jong tot oud genoegen in vinden. Wie weet vult jouw zwaan dus zelfs een verzamelingscollectie van opblaasbare dieren aan.

In andere situaties geef je het gewoon omdat hij of zij graag zwemt of als stimulans daarvoor. Het is ook een leuk cadeau voor kleintjes die hun zwemdiploma hebben gehaald en om in de toekomst een ander opblaasdier aan broertjes of zusjes te geven. Ook zijn er trouwens gouden opblaasbare zwanen te koop. Klik op de buttons/links om naar de specialist te gaan. Veel plezier met het kopen van de opblaas zwaan.

Opblaas zwaan.

De opblaasbare zwaan is één van de meest leuke opblaasfiguren welke te koop is. Door op één van de links te klikken ga je naar de specialist. Naast de zwaan is ook de opblaasbare flamingo een enorm succes! Lees op deze website meer over de opblaas flamingo.

Grote zwaan voor in het zwembad.

Plezier met opblaasbare zwaan.
Een grote zwaan voor in het zwembad vergroot je waterpret deze zomer. Als de omvang van het zwembad het toelaat dan ben je lang zoet met dit opblaasbare speelgoed. Een kleine groep jonge kinderen neemt gerust naast elkaar plaats. Voor hen lijkt de zwaan een groot avontuur dat snel de aandacht trekt. Zodra ze zich toch even laten afleiden dan slaan papa en mama hun slag, want iedereen mag meedrijven. Het dier oogt een stuk leuker dan het zoveelste luchtbed in het water. Tussen de bedrijven door laat de zwaan zich gemakkelijk leeglopen en opbergen. Op deze manier staat hij nooit ongevraagd in de weg. In een openbaar zwembad is het handig om kort na te vragen of het mag voordat je hem het water op gooit.

Op zwemles zetten kinderen zulke grote stappen dat ze soms ineens toe zijn aan een volgende fase. Dat zou zomaar eens het trainen op zwemmen onder water kunnen inluiden. Via een speelse weg help je ze een handje. In een ongedwongen sfeer oefenen ze of ze slagen om onder de grote zwaan voor in het zwembad door te zwemmen.

Als volwassene blijf je daar natuurlijk bij en begin je er pas over als het kind er zelf klaar voor is. In de eerste plaats moet de grote zwaan voor wat extra ontspanning op het water zorgen zodat iedereen zich nog beter weet te vermaken dan anders.

Een zwembad gebruik je negen van de tien keer bij warm weer. De opblaasbare zwaan nodigt uit om dus lekker wat bij te bruinen terwijl je heerlijk over het water dobbert. Wie zegt dat zonnen alleen vanuit een ligstoel aan het water of onder de zonnebank lukt? Relaxend op de grote zwaan krijg je het beste van allebei mee. Je pakt namelijk de stalen van de zon terwijl je ondertussen tijd doorbrengt in het bad of de golvende zee. Dit mag dus zeker niet ontbreken in de bagage voor de vakantie. Naar welke zonnige bestemming je ook vertrekt, met de zwaan op zak kijkt iedereen in het reisgezelschap uit naar het moment waarop jullie de verkoeling opzoeken!

 

Bekijk hier de grote opblaasbare zwaan ->

 

Bij PrachtigKado.nl hebben ze trouwens een hele grote opblaasbare zwaan van wel 1,9m groot. Klik op bovenstaande button om de zwaan te bekijken, informatie in te winnen en te kopen. Veel plezier met deze opblaas zwaan!

Welke opblaasartikelen zijn nog meer leuk als je niet voor de zwaan wilt gaan?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*