Opblaasbare roze flamingo

Heerlijk dobberen op een opblaasbare roze flamingo, wedden dat jij de blits maakt in welke zwembad of zee dan ook? Had je vroeger als kind een opblaasbare dolfijn of krokodil, voor volwassenen had je alleen maar opblaasbare luchtbedjes of grote banden. Tot de opblaasbare producten voor volwassenen in opmars kwamen en je steeds meer ouderen op de meest grappigste en leukste producten ziet drijven. Zelfs in zee, als de golven rustig zijn zie je ze in de verte ronddobberen. Maar pas op val niet in slaap, voor je het weet met het kabbelen van de golven, kun je een heel eind uit de kust drijven!

 

 

Een mooie roze opblaasbare flamingo kopen?

Relaxen, zonnen en gezien worden.

Opblaasbare roze flamingo
Roze opblaas flamingo.

Het is goed mogelijk dat je flink bruin kan worden op een opblaasbare roze flamingo. Je hebt het zelf niet in de gaten, doordat je aan het relaxen bent. Smeer je daarom altijd goed in, voordat je op je flamingo stapt. Ze zijn er in allerlei afmetingen, maar hebben 1 ding gemeen. Ze vallen erg op door hun roze kleur, dus je wordt door iedereen gezien. Doordat ze in allerlei afmetingen te koop zijn, is het voor iedereen betaalbaar.

Wil je romantisch samen op de flamingo chillen, kies dan voor de afmeting van 185 x 115 cm. Ze hebben een draaggewicht tot 100 kg. Het materiaal is eco vriendelijk en van goede kwaliteit. De roze flamingo’s zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl, waardoor ze extra stevig zijn. Mocht er een gaatje in je flamingo komen, met de reserve plaksels kun je jouw flamingo makkelijk maken.

Een pool party van roze flamingo’s

Zittend, languit liggend op je buik of rug, het kan allemaal! Nog leuker is als er meer flamingo’s ronddobberen. Gezellig kletsen, maar ook elkaar nat spetteren, balletje overgooien, of stoeien en elkaar proberen af te gooien hoort bij een pool party van roze flamingo’s. De zomer is begonnen en de roze flamingo’s zijn overal te spotten!

 

Bekijk hier de grote opblaas flamingo ->

 

Wanneer je ervoor gekozen hebt om de opblaas flamingo te kopen dan kan je op één van de bovenstaande buttons te klikken. Heel veel plezier met de opblaasbare roze flamingo.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*