Opblaasbare flamingo zwembad

Je hebt hem ongetwijfeld ergens al wel eens zien drijven: de roze flamingo. De trend van het moment wat betreft het zwembad (of eigenlijk eender welke andere activiteit die met water en zon te maken heeft). Het hoeft ook niet echt te verbazen dat net dit item aan een ware opmars bezig is. Leuk om te zien, lekker opvallend en ook heel wat mogelijkheden tot waterplezier biedend. Het is de ideale compagnon voor een luilekker dagje zwembad. Heel veel plezier met het uitzoeken van de opblaas flamingo voor in het zwembad of voor het strand!

 

 

De opblaasbare flamingo voor in het zwembad.

  • De Social Media impact

Dat de opblaasbare flamingo in zo’n korte tijd populair is geworden en haast synoniem staat met zwembad? Dat heeft alles te maken met social media. In sneltempo begonnen mensen met het maken van de gekste kiekjes van hun opblaasbare flamingo zwembad. Deze zonnige en leuke foto’s gaven aanleiding tot mensen die dit na gingen doen en natuurlijk was het vooral de opvallende flamingo die met de meeste aandacht ging lopen. Als je vandaag de dag zelf op zoek bent naar zo’n leuke flamingo? Dan vind je hem terug in zo goed als elke winkel die

Opblaasbare flamingo zwembad
Roze opblaas flamingo.

strand- en zwemspullen verkoopt.

  • De voordelen

De opblaasbare flamingo is natuurlijk zo veel meer dan enkel en alleen maar een leuk fotomoment. Het is ook gewoon een handig hebbeding voor in het zwembad. Zo is het een relatief groot opblaasbaar dier wat ervoor zorgt dat je uren kunt luieren in de zon. Sterker zelfs: je kan er gerust met twee wat tijd op verdrijven. Daarnaast zorgt het opvallende design ervoor dat je echt opvalt in het zwembad.

Als je bijvoorbeeld met de kinderen op reis gaat: ze maken in geen tijd nieuwe vrienden dankzij hun leuke opblaasdier. Dankzij de handige handvatten is het ook een koud kunstje om op en van de flamingo te geraken. Het is dan ook niet toevallig dat zelfs een hele hoop celebs te zien zijn met dit opblaasdier op hun Instagramaccounts!

De opblaasbare roze flamingo is perfect voor het zwembad en het strand. Je kunt hem bestellen via tal van sites zoals PrachtigKado.nl, Primark of nog derden. Het belangrijkste? Maak er vooral heel wat plezier mee!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*