Opblaasbare flamingo XL

De opblaasbare flamingo xl, extra veel strand plezier!
Ronddrijven in de zee in je flamingo. Lekker ronddobberen in je opblaasbare flamingo xl, wie wil dat niet? Heb je zin in extra veel plezier op het strand. Dan is de grote flamingo echt iets voor jou. Net alsof je op een bijzondere vakantiebestemming bent, drijf je samen met de flamingo in zee. De vakantie tip voor dit jaar is een een uitstapje naar het strand. Heerlijk genieten in en rondom het strand eventjes een geniet momentje alleen of samen met je familie of vrienden. Lees hieronder meer over de opblaas flamingo, de grote versie!

 

Bekijk hier de grote opblaas flamingo ->

 

Een XL opblaasbare flamingo kopen?

Met een poot in het water
Wist je dat flamingo’s graag met een poot in het water staan? Met je flamingo op het strand kun je hetzelfde effect bereiken. Flamingo’s staan

Opblaasbare flamingo XL
Lekker naar het strand met de XL flamingo.

op een poot om het niet te warm of te koud te krijgen. Als je drijft in je opblaasbare Flamingo bereik je precies hetzelfde effect. Doordat je niet helemaal in de koude zee hoeft is het comfortabel ronddrijven als je in de zee ligt. De extra grote versie, de xl, maakt het ronddrijven extra plezierig. Vergeet niet een filmpje of een foto van dit bijzondere moment te delen met je vrienden of bekenden.

Extra large, Extra praktisch.
Het praktisch is om de xl versie altijd mee te nemen en voor de prijs hoef je het niet te laten. De flamingo valt binnen elk budget. Niet langer slepen met veel gewicht of grootte. Zo heb je meer plezier en minder moeite. Op het strand is dat toch het fijnste. Samen chillen en spelen en een echt onvergetelijke dag.

Een opblaasbare flamingo is opblaasbaar en daardoor erg draagbaar. Je maakt de flamingo snel compact door deze op te vouwen. Opblazen is gemakkelijk door het ventiel, eventueel kun je de flamingo samen opblazen of gebruik maken van een pompje. Met je familie heb je extra veel plezier met de flamingo xl. Rondspetteren, drijven en zwemmen is een leuke familieactiviteit. Een moment waar je later echt aan terug zult denken. De flamingo’s zijn verkrijgbaar in vele leuke en gekke kleuren. Heb je al veel zin in een dagje strand aan zee?

 

 

Wanneer je besloten hebt om de reuze opblaas flamingo te bestellen dan kan je op één van de buttons klikken om naar de specialisten te gaan. Veel plezier!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*