Opblaasbare flamingo wit

Als je de laatste jaren de zwembadtrend hebt gemist kan het niet anders dan dat je onder een steen hebt geleefd. De roze flamingo is niet uit het water weg te slaan. Je zier er kinderen mee spelen, volwassenen op luieren en het beest verschijnen in zo goed als elke celeb foto op Instagram. Maar wist je dat we op deze manier serieus aandacht te kort doen aan een familielid van de bekende roze flamingo? Er is immers ook nog de witte flamingo! Lees hieronder meer over de opblaasbare flamingo in het wit.

 

 

Een witte opblaas flamingo kopen?

  • De voordelen van witte flamingo

De opblaasbare flamingo wit is minder populair dan zijn roze neef maar dat zou wel eens heel erg snel kunnen veranderen. Er zijn immers wel wat voordelen verbonden aan het kiezen voor een wit exemplaar terwijl het ook alle praktische functies van de roze versie biedt. Wat zijn

Opblaasbare flamingo wit
Een grote opblaasbare zwaan.

die voordelen dan?

  • Zeldzaam!
    Je wilt toch iets dat een ander niet heeft? Wat is er dan ook cooler dan onder een zondvloed aan roze flamingo’s met een witte opblaasbare flamingo in het zwembad of aan het strand te verschijnen. Bovendien is het wel heel duidelijk welke de jouwe is.
  • Het contrast
    Als je lekker bent gebruind wil je toch dat tonen aan de mensen! Waarom dan gaan liggen op een roze flamingo als dat ook kan op een witte? De witte biedt immers heel wat meer contrast zodat je aan iedereen duidelijk kunt maken dat jij echt wel goed bruin bent.
  • Reflecteren
    Het kleinste kind weet dat wit de zon reflecteert en dus minder een bakover wordt dan andere kleuren. Een witte opblaasbare flamingo zorgt er dan ook voor dat je zelfs tijdens relatief extreme temperaturen zonder zorgen kunt zonnen op de brede rug van het beest.

Handig zwembadspeeltje

Net als de roze opblaasbare flamingo is de witte ook een handig zwembadspeeltje. Er kunnen tot twee mensen tegelijkertijd op deze 1,9 meter grote opblaaspop drijven, de flamingo is uitgerust met handvatten en valt snel op te blazen met een elektrische pomp. Ben je dan ook op zoek naar een eye-catcher voor in het zwembad maar wil je toch iets anders? Ga dan voor de witte opblaasbare flamingo!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*