Opblaasbare flamingo rose gold

4 redenen om voor een opblaasbare flamingo rose gold te kiezen.
Heb jij hem al gespot in het zwembad: de rose gold opblaasbare flamingo? Terwijl anderen allemaal een standaard roze flamingo hebben, kun jij voortaan lekker rond dobberen op een unieker exemplaar met een parelmoer glanzende kleur. Rose gold is een combinatie van goud en koper. Dit geeft je drijver toch weer wat extra uitstraling. Hier vind je 5 redenen op een rijtje om voor dit opblaasbeest te kiezen.

 

 

  • Reden 1: de kleur valt goed op

Een rose gold opblaasbare flamingo valt goed op tussen al die roze flamingo’s die andere mensen hebben. Hierdoor zul je hem minder snel

Opblaasbare flamingo rose gold
Luchtbed flamingo naar het strand.

kwijtraken. Ook kun je makkelijk je partner terugvinden als die aan het dobberen is op jullie flamingo. Je hoeft dan alleen maar te zoeken naar die rose gold flamingo tussen alle roze flamingo’s. Overigens is deze flamingo vaak ook geschikt om samen op te drijven; zo hoef je elkaar al helemaal niet meer kwijt te raken!

  • Reden 2: mooie foto’s

Door de bijzondere kleur van je opblaasbeest kun je leukere en uniekere foto’s maken. Als je bijvoorbeeld zelf een zilveren of gouden bikini aantrekt matcht dit ontzettend leuk met jouw glanzende flamingo. Zo zullen jouw foto’s gegarandeerd heel veel likes krijgen op Facebook.

  • Reden 3: een chique uitstraling

Rose gold heeft een chiquere uitstraling dan standaard roze. Zo vier je jouw vakantie dus écht in stijl.

  • Reden 4: Rose gold vloekt niet met andere kleuren!

Roze is een kleur die bekend staat om te vloeken met sommige andere kleuren, zoals rood en oranje. Voor rose gold geldt dit in veel mindere mate. Deze kleur combineert namelijk prima met alle andere kleuren. Draag je dus graag rood of oranje? Ga dan zeker voor rose gold, zodat je niet vloekt met je water-assecoire.

Opblaasbare flamingo rose gold kopen?

Kortom: een opblaasbare flamingo rose gold is een geweldige keuze als je iets anders wilt dan wat anderen al hebben. Dit is dus een prima keuze als je op zoek bent naar een opblaasbare flamingo. Waar zijn ze eigenlijk te koop? Klik op één van de buttons om naar een bedrijf te gaan waar je de opblaasbare flamingo’s kunt kopen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*