Opblaasbare flamingo mini

Naast de grote broer van de opblaasbare flamingo mini kan je eigenlijk niet kijken. Misschien heb je hem zelf al in huis gehaald of gewoon aan het strand of bij het zwembad van de buren gezien: de opblaasbare flamingo is hot. Maar wist je dat dit hebbeding ook een kleine broer heeft die wel eens het antwoord kan zijn op heel wat problemen in het zwembad? Lees hieronder meer over de mini opblaas flamingo.

 

 

De mini opblaasbare flamingo bestellen?

  • Kleiner maar ook praktischer

Er zijn twee duidelijke manieren waarop je de opblaasbare flamingo mini kunt gebruiken. De eerste spreekt natuurlijk voor zich: voor jouw kleine waterrat! Door de aanschaf van een baby flamingo kan je jouw kind leuk naast jou doen spelen in het water. Dit mini opblaasdier zal jouw kind veilig en bezig houden terwijl jij aan het genieten bent van de zon. Een tweede manier om de mini flamingo te gebruiken is net iets inventiever maar daarom niet minder geniaal. Waarom deze niet gebruiken om wat snacks of drinken in rond te laten drijven? De ideale

Opblaasbare flamingo mini
Kleinere opblaasbare flamingo

manier om toch doorvoed en met een drankje in het zwembad te liggen zonder jouw roze flamingo daarvoor te moeten verlaten. Als dat niet klinkt als een win-win situatie?

  • Specificaties

De mini roze flamingo is net zoals het grote broertje gemaakt uit Intex en is te verkrijgen in diverse kleuren. Er zijn heel wat mini-versies op de markt dus vergelijk goed om te bepalen welke lengte jouw kind nodig zal hebben. Extra leuk aan de mini opblaasbare flamingo is dat deze uitgerust komt met een kleine rugleuning: zo kan jouw kind steunen terwijl het de zeven zee├źn aan het overwinnen is. En zeg nu zelf: kan je daadwerkelijk de kans laten liggen om een familiefoto te nemen in het zwembad? Natuurlijk niet!

Op zoek naar een mini flamingo?

De mini opblaasbare flamingo is net iets minder populair dan de grote broer maar toch duidelijk aan een opmars bezig. Je vindt hem dan ook terug in tal van online webshops en ook Amerikaanse sites die al enige jaren bezig zijn met de verkoop. Alvast veel plezier ermee gewenst!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*