Opblaasbare flamingo groot

Wat de gemene deler lijkt te zijn op alle foto’s die deze zomer genomen zijn in of nabij water? Het is roze, het is groot en mensen drijven erop. De opblaasbare roze flamingo is zonder enige twijfel de grote zomerhit en lijkt geen sporen van vertraging te vertonen. En waarom zou het ook? De roze flamingo is een echte eye-catcher, superhandig in het gebruik en een leuk hebbeding. Lees hieronder meer over de grote opblaasbare flamingo.

 

 

Grote opblaasbare flamingo aanschaffen?

  • Groter dan je denkt

Hoe groot is zo’n opblaasdier nu eigenlijk? In het gaval van de opblaasbare flamingo: groot. Met een lengte van maar liefst 1,9 meter is dit dier meer dan geschikt om zo goed als iedereen toe te laten te luilakken op zijn rug. Vaak is het zelfs mogelijk om dat met twee tegelijk te doen! Bovendien is het dankzij het handige ontwerp echt geen moeite om op de roze flamingo te geraken.

  • Val op!
Opblaasbare flamingo groot
Grote opblaasbare flamingo mee naar het strand.

Dankzij een grote roze opblaasbare flamingo val je op in het straatbeeld. Niet alleen dat maar bovendien kan je tal van knappe en leuke foto’s maken. De flamingo is immers zeer fotogeniek. De flamingo hoeft overigens helemaal niet roze te zijn. Als jij een voorkeur hebt voor een andere kleur zoals wit bestel je die toch gewoon?

Wat wel zeker is: de flamingo is super hip en meer dan geschikt voor heerlijk en relaxerend ritje op het water. Om de ervaring helemaal af te maken? Dan neem je een cocktail in de hand tijdens het dobberen.

  • Groot maar praktisch

De opblaasbare flamingo mag dan groot zijn maar dat betekent niet dat hij niet praktisch is. De flamingo is ontzettend gemakkelijk op te blazen (al zouden we wel aanraden te opteren voor een elektrische pomp) en terug af te laten. In deze laatste vorm is het relatief eenvoudig jouw flamingo mee op reis te nemen. Bovendien beschikt het opblaasdier over twee luchtkamers. Dat betekent dat je extra bescherming geniet tegen falen.

Een roze flamingo is zonder enige weerspraak de trend van de zomer. En sommige trends? Die zijn gewoon terecht. Als je dan ook op zoek bent naar een leuk item voor in het zwembad of aan de zee hoef je echt niet verder te zoeken.

Bestel de grote opblaas flamingo ook bij:

 

Bekijk hier de grote opblaas flamingo ->

 

Wanneer je de opblaasbare flamingo gekocht hebt wensen we je heel veel plezier en maak leuke foto’s! Heb je al leuke foto’s gemaakt van jou of met een leuke opblaas flamingo, stuur deze dan naar foto@opblaasbareflamingo.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*