Opblaasbare flamingo fun

Als je een beetje de Instragramaccounts van de celebs in de gaten houdt of de boekjes wat leest heb je vast al opgemerkt wie de echte ster van de zomer is. Nee, het is niet één van de vele gezichten van Tinseltown: het is natuurlijk de opvallende opblaasbare roze flamingo die in zo goed als elke foto wel lijkt te schitteren. Dit roze hebbeding is het item van deze zomer! Lees hieronder meer over de opblaasbare flamingo fun.

 

 

Bekijk hier de grote opblaas flamingo ->

 

Een opblaasbare flamingo voor de fun kopen?

  • De celeb-factor
Opblaasbare flamingo fun
De opblaasbare Flamingo XXL

Een opblaasbare flamingo, fun toch? Dat is dan ook exact wat veel celebs lijken gedacht te hebben deze zomer. Mede door hun invloed is dit opblaasdier niet weg te slaan uit zwembaren en van het strand. Het opvallende design en de vele praktische functies van de flamingo doen de rest. Het logische gevolg van deze quasi gratis marketing en de kwaliteit van het product? Een echte trend!

  • De roze flamingo

De beste manier om fun te beleven met de roze flamingo? Dat is natuurlijk in het zwembad of aan het strand. Hoe dan ook zal jij opvallen met deze 1,9 meter lange opblaaspop. Nog leuker dan dat echter? Het feit dat je gezellig met zijn tweetjes op de brede rug van dit dier kunt liggen en drijven. Zeg nu zelf: klinkt er iets heerlijker dan met een cocktail in de hand lekker onder de zon de tijd te verdrijven? Natuurlijk niet! Het design van de flamingo biedt bovendien nog tal van andere opties tot fun aan. Wat dacht je van een leuk watergevecht over wie de flamingo mag hebben voor de namiddag? Dankzij de handige handvatten is het bovendien ook nooit een probleem op de flamingo te geraken. Iets wat eerlijk gezegd bij vele andere opblaasdieren al eens wel lastig lijkt te zijn.

  • Hoe koop je hem?

De ster van de zomer is dan ook bekend: het is de roze flamingo. Maar hoe koop je deze opblaasbare flamingo nu? Gelukkig is het antwoord daarop: heel gemakkelijk. Tal van Nederlandse winkels hebben de flamingo ondertussen in het assortiment opgenomen. Vind je het toch niet terug? Kijk dan eens bij de Amerikaanse webshops. Hij is zo goed als niet te missen!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*