Opblaasbare flamingo drankhouder

Het ultieme vakantiegevoel! Ga dan voor de opblaasbare flamingo drankhouder!
In de zomermaanden kriebelt het bij heel Nederland om er even tussenuit te gaan voor een ontspannen vakantie. Voor een groot deel van de vakantiegangers hoort een zwembad bij hun ideale invulling van deze weken. Niet voor iedereen ligt een trip naar een ver tropisch oord in het vooruitzicht. Gelukkig genieten veel Nederlanders ook al van een paar weken onder de Franse zon. Zelfs als je de zomer doorbrengt in Nederland valt er eigenhandig wat te ondernemen om je vakantiegevoel te verhogen. Een opblaasbare flamingo met drankhouder laat je alle dagelijkse beslommeringen vergeten. Met een zwembad in de buurt en je opblaasbare vriend op zak kom je totaal tot rust op het water.

 

Koop hier de drankhouder ->

 

Opblaasbare flamingo drankhouder.

Opblaasbare flamingo drankhouder
Een opblaasbare flamingo.

Liggend op de flamingo voel je hoe de golven van het zwembad onder je door stromen. Uitgestrekt over het plastic raken de puntjes van je teen nog net het water, terwijl je ondertussen wat naar muziek luistert of een tijdschrift leest. Het blijft Nederland waar we in wonen. De regen overvalt ons soms uit het niets door met grove stralen uit de lucht te vallen, maar niet altijd. Jaarlijks zitten er nog genoeg dagen tussen die zich perfect lenen voor een bezoek aan het zwembad met je flamingo. De kans lijkt erg klein dat je op geen van deze dagen het water weet te vinden. Vooral aan het eind van het voorjaar en in de nazomer laat het zonnetje zich zien.

Als een extra service heeft deze opblaasbare flamingo de eigenaar iets speciaals te bieden. Je favoriete drankje plaats je met alle gemak in je eigen persoonlijke houder die aan de flamingo vast zit. Zo hoef je niet steeds het water uit om wat drinken te halen maar heb je jouw drankje letterlijk binnen handbereik. Bij hoge temperaturen komt dat al helemaal mooi uit omdat je dan sneller dorst krijgt en dus vaker iets drinkt. Er is weinig nodig om je een vakantiegevoel eigen te maken. Meestal komt het vooral naar boven door de kleine dingen waar je het in zoekt. Neem behalve de opblaasbare flamingo een stel gezellige vrienden mee en je weet nu helemaal zeker dat je dag niet meer stuk kan.

Waar zijn de opblaasbare drankhouders (flamingo) te koop?

Klik op één van de buttons om naar de specialist te gaan.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*