Opblaasbare flamingo bekerhouder

Het is alweer zover: het is zomer, het zonnetje schijnt en dat betekent ook dat we massaal onze zwembroeken en bikini’s uit de kast trekken en lekker het zwembad in springen! Wanneer je een paar uurtjes hebt rond gezwommen in het water is het tijd voor wat meer ontspanning. Je kunt dan kiezen voor ontspannen liggen op een luchtbed, en voor extra gemak, samen met een opblaasbare flamingo bekerhouder om drankje naar keuze altijd binnen handbereik te hebben!

 

Koop hier de drankhouder ->

 

Nut van opblaasbare bekerhouders

Opblaasbare flamingo bekerhouder
De opblaas flamingo op het strand.

Ben jij gek om lekker ronddobberen op het water van het zwembad of op zee, maar zie jij het niet zo zitten om steeds weer naar de kant te moeten gaan op het moment dat je een slokje wilt drinken? Dan is de opblaasbare bekerhouder zeker iets voor jou! Plaats simpelweg je glas of beker in de houder en zo weet je zeker dat jou drinken binnen handbereik is en je snel en gemakkelijk van je drankje kunt genieten wanneer jij dat wilt! Naast voor volwassenen, kan dit ook voor kinderen een uitkomst zijn, die anders mogelijk vergeten te drinken doordat ze zo druk aan het spelen zijn in het zwembad.

Perfecte zomerse stijl, dat is de opblaasbare flamingo bekerhouder zeker!

Naast dat een opblaasbare bekerhouder dus erg praktisch is, wil je natuurlijk ook graag dat deze bekerhouder er leuk uit ziet en binnen de zomerse stijl past! Kies daarom in plaats van een standaard bekerhouder eens voor een opblaasbare flamingo bekerhouder! Geeft je zwembad gelijk een tropisch tintje met zijn vrolijke roze kleur en vormt het perfecte accessoire voor iedereen die gek is op dobberen op een luchtbed maar daarnaast ook genoeg gehydrateerd wilt blijven tijdens de hete zomerdagen!

Kortom, als je graag genoeg wilt blijven drinken, maar niet steeds uit het water wilt gaan om dit te kunnen doen, is een oplaadbare bekerhouder perfect voor jou! Wil je ook nog eens een accessoire met een zomers tintje waar iedereen jaloers op zal zijn? Kies dan voor een opblaasbare flamingo bekerhouder en je weet zeker dat jij trendy en gehydrateerd de zomer doorkomt!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*