Opblaasbare flamingo baby

Wie enigszins actief is op social media heeft ze afgelopen maanden vast wel voorbij zien komen: de opblaasbare flamingo’s. En nu is er een nieuw model bedacht: de opblaasbare flamingo voor baby’s (Opblaasbare flamingo baby)! Dit is een kleiner model, zodat jouw kleintje ook lekker in stijl kan ronddobberen in het water! Je kindje en jij hebben gegarandeerd uren waterplezier met dit leuke opblaasdier!

 

Lees hier alles over de opblaasbare baby flamingo ->

 

Opblaasbare flamingo baby kopen?

De eerste keer naar het zwembad
Er is weinig leuker dan voor het eerst gaan zwemmen met je kleintje. De verwondering op zijn of haar gezicht als ie voor het eerst het zwembad ziet is geweldig om mee te maken. Een speciale opblaasbare flamingo voor baby’s zal deze eerste ervaring helemaal onvergetelijk maken voor het hele gezin. Je kindje kan dan heerlijk ronddobberen terwijl jij hem duwt in zijn trendy flamingo. Zo hebben jullie een hoop bekijks. En terecht! Want wie wil er nou niet zo rond worden geduwd in een flamingo?!

Tijdens de vakantie
Natuurlijk kan de flamingo ook met jullie mee op vakantie! Hij is tenslotte opblaasbaar, dus hij neemt maar weinig ruimte in bij de bagage en zou zelfs in de handbagage mee kunnen. Pas als je op de locatie bent aangekomen hoef je hem op te blazen. Omdat het hier om een kleiner model gaat is dat heel snel gebeurt. En dan kan het genieten tijdens de vakantie gaan beginnen!

Foto’s maken op het strand
Op vakantie kun je de flamingo gebruiken in het zwembad, maar je kunt hem ook meenemen naar het strand om je kindje in de zee te laten drijven. Hier maak je dan natuurlijk ook direct de leukste vakantiekiekjes van jouw kindje in een opblaasbare flamingo. Wedden dat je vrienden hartstikke jaloers zijn als ze jouw geweldige vakantiefoto’s voorbij zien komen op social media zoals Instagram of Facebook? 😉 En natuurlijk zijn deze foto’s ook een geweldige herinnering voor later. Voor jezelf én voor je kindje.

Opblaasbare flamingo zwemband baby

Vermaak je baby in het zwembad
Een goede eerste kennismaking met het water van peuters en kleuters legt de basis voor plezier in de latere zwemlessen. Op deze jonge leeftijd ligt hun lot nog totaal in handen van papa en mama. Dit gegeven houdt ondertussen niet in dat ze het water maar moeten ontwijken zolang ze nog geen zwemlessen volgen. Veel kinderen krijgen te maken met oudere broers en zussen die al wel zo ver zijn dat ze mogen oefenen voor hun diploma´s. Die lessen lenen zich voor ouders perfect om hun jongste kroost alvast in een kleiner bad wat te laten spetteren. Eigenlijk begint het thuis al in de badkuip, maar zeker op die leeftijd komt een echt zwembad toch een stuk grootser over in een opblaasbare flamingo zwembad baby.

De band beschermt het kind terwijl het tegelijkertijd de ouders wat gerust stelt. Zonder oudere broers of zussen in het spel willen opa en oma hun kleinkind vast meenemen als het de ouders aan tijd ontbreekt. De opblaasbare flamingo zwembad baby ontlast het kind voldoende om zijn prilste waterpret te beleven. Het geeft hem of haar een gevoel van vrijheid in het zwembad. De flamingo op de band maakt hem herkenbaar voor zowel het kind als de betrokken volwassenen. Door het opvallende design verlies je hem moeilijker uit het oog in het drukke zwembad dan normaal gesproken. Dat is ook prettig wanneer het kind er mee het water op gaat.

Bij angst voor het water motiveert de zwembad de kleine om toch voorzichtig wat te proberen. Nu staat er nog geen diploma op het spel, in de toekomst zal dat wel het geval zijn. De aanstaande leerling in de zwemklas kan dus maar beter ontdekken dat het water niet eng is voordat het echte werk begint. Wat beweging, hoe ongedwongen en eenvoudig ook, blijkt bovendien ook op deze jonge leeftijd gezond te werken. Het is toch belangrijk dat het kind zich later weet te redden in het zwembad, dus met deze zwembad zet je alvast een eerste stap in de goede richting. Trek hem of haar leuke badkleding aan en op naar het zwembad met zijn glijbanen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*