Opblaasbare flamingo 142 cm

De zomer van 2019 gaat de boeken in als de zomer van de opblaasbare flamingo! Ze zijn helemaal hot dit seizoen. Een groot exemplaar biedt veel plezier. Zo heb je een opblaasbare flamingo van 142 centimeter waarmee je zeker de show zal stelen. En, mooi roze is zeker niet lelijk.

 

Bekijk hier de grote opblaas flamingo ->

 

  • Multifunctioneel is de opblaas flamingo absoluut!
Opblaasbare flamingo 142 cm
Ontzettend groot!

Een opblaasbare flamingo van 142 cm klinkt misschien erg groot. Hij is ook groot maar zeker niet té groot. Met deze vogel dobber je heerlijk op het water. Juist omdat de afmetingen ruim zijn is dat geen probleem. Er met twee volwassen aan “hangen” in het water is ook een optie. Dit dier ziet er vrolijk uit en brengt je meteen in de vakantiestemming. Vaak zitten er ook handvatten aan deze flamingo. Op deze manier hou je je zelf vast terwijl je op de golven deint. Je zou de flamingo ook op een mat of een grasveld kunnen zetten terwijl je kids er lekker mee spelen. Dit beest valt namelijk goed in de smaak bij kinderen. Let er wel op dat je je kinderen niet alleen laat met de flamingo. De verleiding om ermee het water in te gaan is wellicht groot. Ook moet de flamingo niet te heftig benadert worden, dat vindt deze vogel niet fijn!

Klik op onderstaande button om de grote opblaas flamingo aan te schaffen.

Opblaasbare flamingo 142 cm.

  • Cadeau, een waanzinnig cadeau is de reuze opblaas flamingo zeker!

Uiteraard is het ook leuk om een opblaasbare flamingo cadeau te geven aan iemand. Je slaat de plank hier niet snel mee mis. Dit product is momenteel erg populair en veel mensen zouden er graag één willen hebben. Logisch ook, wat ze zijn super leuk! Ook de mannen mogen aan de slag gaan met deze vogel. Een flamingo hoort roze te zijn dus het is helemaal niet raar als de heren voorbij varen op dit prachtstuk. Je zou er ook één voor je partner kunnen kopen. Dan profiteer je er zelf ook van! Een cadeautje voor een ander waar een heel gezin gebruik van kan maken! Ideaal!

 

 

Wanneer je ervoor gekozen hebt om de reuze opblaasbare flamingo te kopen dan wensen we je heel veel plezier! Ook kan het erg leuk zijn om selfies te maken van jou samen met de flamingo.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*